Return on
investment

RONALD DE HOOG

Operationeel directeur

 

Mailen
088-001 0050

Contact opnemen

OWM heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en realiseren van machines. Zo heeft OWM een heldere kijk in de behoefte van haar klant. De afgelopen jaren zijn arbeidsuren duurder geworden en de werkdruk alsmaar hoger. Om uw concurrentie voor te blijven is investeren een pré. Met het toepassen van een geautomatiseerd systeem bent u flexibel en toekomst bestendig. Tevens bieden de systemen van OWM een zeer gunstige ROI. Wij bieden u een zeer uitgebreid service pakket om uw investering zo lang mogelijk optimaal te laten presteren.

Terugverdiend van uw machine

Uit ervaring kunnen wij stellen dat een Delta Robot systeem ongeveer binnen twee jaar is terug verdiend. De exacte tijd is variabel en wordt bepaald door productiesnelheden en het aantal mensen/ploegen die deze taak uitvoeren.

Praktijkvoorbeeld

Uit het volgende praktijkvoorbeeld hebben wij ervaren dat met een robotcel bestaande uit twee Delta Robots de investering binnen anderhalf jaar is terugverdiend. In de voorsituatie stonden 4 personen aan de lijn de werkzaamheden uit te voeren. Dezelfde werkzaamheden worden nu uitgevoerd door één robotcel met één operator. Daarbij is de productie met minimaal 30% opgeschaald en de kwaliteit van het product constanter geworden, waardoor een grotere output/yield gerealiseerd wordt en een betere ROI.

Hoe gaan wij te werk?

Middels een geheel vrijblijvend gesprek kunt u met OWM kennismaken. Tijdens dit gesprek worden alle eisen en wensen van het project vastgelegd, waarna OWM een ontwerpvoorstel maakt. Dit zullen wij wederom geheel vrijblijvend aan u presenteren inclusief een kostprijs. Tijdens het gehele traject blijft u als klant nauw betrokken bij het project.

RONALD DE HOOG

Operationeel directeur

 

Mailen
088-001 0050

Contact opnemen