Overzet systemen

RONALD DE HOOG

Operationeel directeur

 

Mailen
088-001 0050

Contact opnemen

Voor een vertrouwde klant voeren wij al meerdere jaren R&D opdrachten uit voor nieuwe overzetsystemen aan diverse logistieke transportsystemen.

Van rollenbanen met speciaal ontwikkelde kleine diameter aangedreven rollen tot armen die in een transportrichting bewegen om een product uit het systeem te halen.

Hoge snelheid gevraagd

In de logistieke wereld is het gewenst om producten zo dicht mogelijk tegen elkaar aan te vervoeren, om zo een hoge doorvoer te halen. Hierdoor is bij onze klant de wens ontstaan voor een snelle oplossing.
Juist de uitdaging om met hoge snelheid in een transportsysteem te schieten, precies tussen twee producten in om de laatste uit de baan te halen is voor OWM de drive om deze opdracht aan te gaan en hier een intensieve samenwerking met de klant voor op te zetten.

Overzetsysteem voor kleine producten

Het combineren van kleine custom rollen en een eigen aandrijfsysteem maakt dit systeem vernieuwend, wat voor onze klant een potentiële nieuwe markt kan betekenen.
Door de toevoeging van dit systeem aan het assortiment van de klant kan er nu een totaaloplossing aangeboden worden voor kleine instabiele producten, zoals producten als 2×2 pack cassis blikjes.

Gecontroleerd uitgeleiden

Om productbeschadigingen te voorkomen is het in sommige situaties wenselijk om op de arm een aangedreven riem te hebben, die het product extra helpt uit de transportrichting te halen.
Samen met de klant is binnen korte tijd een werkend systeem ontwikkeld en gebouwd, om direct in te zetten in een transportsysteem.

RONALD DE HOOG

Operationeel directeur

 

Mailen
088-001 0050

Contact opnemen