Over ons

Wie zijn wij

Wij werken bij OWM aan de meest diverse projecten met een klein maar zeer hecht team enthousiaste techneuten. Van productiebuffer tot frikandellenrobot en van een automatische satésteker tot en met een automatisch opslagsysteem voor fietsen bij een metrostation. De diversiteit aan projecten motiveert ons om ons steeds weer te verdiepen in de verschillende materie die daarbij hoort.

Meer lezen

OWM is een kleinschalig ingenieursbureau, die diensten uitvoert in opdracht van derden. Van complete Turn-key projecten, tot het out of the box meedenken met klanten binnen R&D trajecten voor nieuwe machinebouw. Dit doen we veelal voor fabrikanten van logistieke systemen. Interne logistiek is dan ook één van de specialismes van OWM. Uiteraard voeren wij ook buiten deze sector projecten uit, zoals bijvoorbeeld productielijnen met pick and place units. Dit doen we met een klein, maar zeer hecht en creatief team. 

Doordat wij niet ‘intern’ bij onze klanten zitten, kunnen wij ook indien gewenst, buiten de lijnen denken om tot creatieve ideeën te komen. Ons doel is dan ook om de logistieke uitdagingen van tegenwoordig, denk hierbij aan e-commerce, te vereenvoudigen voor de dienstverleners door middel van machinebouw.

Wat doen wij

OWM neemt de volledige ontwikkeling van een nieuwe machine/installatie uit handen van de klant. Samen met de klant wordt er gezocht naar de eisen en wensen betreffende het systeem. Deze worden in kaart gebracht en aan de hand hiervan wordt er conceptmatig een ontwerp opgemaakt. De ontwerprichting wordt met de klant besproken en vervolgens uitgewerkt tot een gedetailleerd ontwerp.

Indien gewenst kan OWM het project leveren van conceptstadium tot en met oplevering van het systeem. Waar dan ook ter wereld, inmiddels staan er machines van ons op 3 verschillende continenten.

Ook voor levering van spare parts, onderhoud en inspecties kunt u bij ons terecht. Wij kunnen bijvoorbeeld op locatie uw machine beoordelen en eventueel het benodigde onderhoud uitvoeren.

Wij kijken uit naar onze samenwerking, u ook?!

Nog vragen? Neem dan contact met ons op

contact